loading...
طراحی لوگو حرفه ای و ارزان
رزبلاگ بازدید : 51 پنجشنبه 18 مهر 1398 نظرات (0)

 

 

 

روانشناسی رنگ ها | اثر روانشناسی رنگ ها در زندگی

در مورد روانشناسی رنگ ها و تاثیر آن در زندگی چه می دانید؟ رنگ، یكی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر زندگی انسان ها است و نقشی اساسی در ایجاد ارتباط میان انسان و محیط اطراف ایفا می کند. می توان گفت انسان ها و رنگ ها زیرمجموعه ای از نظام کل جهان می باشند که دائماً در حال تعامل و تعادل با یكدیگر هستند. جالب است بدانید که رنگ ها تاثیر بارزی در روحیات و به طور کلی زندگی تان ایفا می کنند؛ به همین دلیل از روانشناسی رنگ ها در حوزه درمانی نیز استفاده می شود. با توجه به تاثیراتی که رنگ ها بر مغزتان دارند، در کنترل فرآیند انتخاب و تصمیم گیری در حوزه های مختلف اجتماعی مانند دنیای تجارت و بازار یابی نیز، از مقوله روانشناسی رنگ ها استفاده می شود. با ما همراه باشید تا در ادامه مقاله زیر به روانشناسی رنگ و فواید هر کدام از رنگ ها میپردازیم. 

 

 

 

 چرا روانشناسی رنگ مهم است؟
حس بینایی، همواره برای کسب اطلاعات درباره جهان پیرامون قوی ترین حس انسان به شمار می رود. رنگ ها در زندگی همه ی افراد حضور فعال و مؤثری دارند و به همین جهت از مهم ترین عناصر دیداری به حساب می آیند که دارای بار احساسی و عاطفی هستند. رنگ ها سبب می شوند تا بتوانید به درک محیط، کسب اطلاعات و جهت یابی بپردازید و با محیط پیرامون ارتباط بیشتری برقرار کنید.

روان شناسی رنگ به معنی تأثیرگذاری رنگ های موجود در محیط، همچنین بر ذهن و حالات روحی افراد است. می توان از رنگ ها به عنوان عامل کمکی در درمان بیماری های مختلف، ایجاد تغییرات مثبت در فكر، ذهن و جسم، تنظیم اهداف شغلی با کاهش استرس شغلی و ارتقاء مهارت های ارتباطی استفاده کرد. استفاده درست و اصولی از رنگ ها می تواند فقدان انگیزه ای که در اثر یک محیط بی روح و یکنواخت به وجود آمده است را از بین ببرد.

 

رنگ درمانی و کاربرد آن
از دیر زمان تاکنون اثرات روحی و روانی رنگ ها در افراد مختلف مورد توجه متخصصین رنگ درمانی قرار گرفته است، به طوری که هم اکنون مشخص شده است که استفاده نامناسب از رنگ ها در مكان های خاص و به کارگیری نادرست آن ها در محیط اطراف انسان، باعث بروز آسیب های روحی می شود. سابقه رنگ درمانی به زمان بقراط حکیم بر می گردد. در آن زمان اعتقاد داشتند که رنگ ها در بهبود شرایط بیماران بسیار موثر هستند. از آن زمان بود که رنگ درمانی آغاز شد. رنگ ها به دلیل تاثیری که بر اعصاب بینایی و دیدن، موجب برانگیختگی افراد می شود. هر رنگ تاثیر منحصر به خودش را بر افراد می گذارد. اگر چه رنگ ها مستقیما در درمان نقشی ندارند، اما در ایجاد روحیه مثبت در بیماران تاثیرات به سزایی می گذارند.

 

رنگ ها به چه معنا اند | از نظر روانشناسی رنگ
در روانشناسى نوین، رنگها یكى از معیارهاى سنجش شخصیت به شمار مى آیند، چرا که هر یك تأثیر خاصى در روح و جسم هر فرد باقى مى گذارند و نشانگر وضعیت روانى و جسمى وى هستند. رنگ ها به دو دسته رنگ های گرم و سرد تقسیم می شوند.

روانشناسی رنگ های سرد
رنگ های سبز، بنفش و آبی، رنگ های سرد هستند. این رنگ ها به طور کلی باعث ایجاد احساس آرامش و به همان میزان نیز باعث ایجاد احساس غم و ناراحتی در افراد می شوند.

رنگ سبز
از ویژگی های رنگ سبز آرامش بخشی آن است. به همین دلیل از این رنگ در بیمارستان ها بسیار استفاده می شود و از پر کاربردترین رنگ ها در طراحی دکوراسیون است. ویژگی های درمانی این رنگ می توان به از بین بردن تنش، افزایش هضم، بهبود تعادل توانایی ها، حفظ صلح و آرامش درونی و غلبه بر سنكوپ (سکته) است.

افرادی که از این رنگ زیاد استفاده می کنند، افرادی با شخصیت مثبت، با اراده و پشتکار زیادند. این افراد برای خود ارزش زیادی قائلند، بسیار کنجکاوند و با مشکلات سرسختانه مبارزه می کنند. استفاده زیاد از این رنگ می تواند سبب کسالت و رکود شود.

رنگ آبی
آبی را باید یک رنگ معنوی دانست. این رنگ باعث ایجاد آرامش، صلح، اعتماد، بهره وری، منطق است. آبی از رنگ هایی است در طراحی اتاق خواب ها بسیار استفاده می شود. رنگ آبی باعث کاهش اشتها و القاء کننده امنیت است. افرادی که به رنگ آبی علاقه مند هستند، به صداقت و وفاداری بسیار اهمیت می دهند و به دنبال ایجاد نظم در زندگی خود هستند. این افراد وظیفه شناس و مسئولیت پذیرند و به طور کلی درونگرایی بالاتری دارند. این رنگ برای بی خوابی، فشار خون بالا و جهت کاهش حساسیت به درد مفید است. استفاده زیاد از حد از رنگ آبی باعث ایجاد سردی، یاس و ناامیدی می شود.

 رنگ بنفش
رنگ بنفش را نماد دانایی و احترام می دانند. این رنگ باعث ایجاد حس خلاقیت و افزایش مهارت های حل مساله می شود. افرادی که این رنگ را دوست دارند افراد جسوری هستند. استفاده از این رنگ در محیط و دفتر کار بسیار مناسب است. این رنگ برای کاهش اختلالات اعتیاد و میگرن، بهبود عملکرد سیستم عصبی، لنفاوی و قلبی و عروقی، حفظ تعادل پتاسیم بسیار مفید است.

 

روانشناسی رنگ های گرم 
رنگ های گرم شامل رنگ قرمز، زرد و نارنجی هستند. این طیف رنگی موجب آرامش، عصبانیت و خصومت می شود. این رنگ ها اشتها آور هستند و به همین دلیل اکثر رستوران ها از این رنگ ها استفاده می کنند.

رنگ قرمز  
رنگ قرمز رنگی تحریک کننده است و باعث افزایش فشار خون و ضربان قلب می شود. این رنگ نماد هیجان، عشق، شور و نشاط و صمیمیت است.  افراد فعال و پر جنب و جوش معمولا طرفدار این رنگ هستند. از دیگر ویژگی های شخصیت افراد طرفدار رنگ قرمز، عجول و زود جوش بودن آن هاست. این افراد خیلی زود عصبانی می شوند و قضاوت می کنند. افرادی خوش قلبند ولی از طرف دیگر نمیتوانند خود را کنترل کنند. بین رنگ قرمز و تحریک جنسی مردان  نیز ارتباط وجود دارد. استفاده طولانی‌ مدت از این رنگ باعث ایجاد حرکات تکانه‌ای و بروز پرخاشگری در افراد می‌شود. ویژگی های درمانی این رنگ عبارت است از غلبه بر حس کسالت، بهبود عملکرد جنسی طبیعی، تحریک سیستم عصبی، افزایش آدرنالین و گردش خون، حفظ آرامش و کاهش فشار خون. 

 رنگ نارنجی
رنگ نارنجی رنگ خوش بینی و مثبت اندیشی است و استفاده زیاد از آن احتیاط را در افراد بر می انگیزاند. نارنجی دوستان؛ افرادی اجتماعی، خوش خلق، صادق و فداکارند. با این حال نفوذ در این افراد سخت است. از این رنگ در جهت حفظ انرژی، افزایش اشتها، کمک به جذب کلسیم، کمک به بهبودی و حفظ سلامت بدن استفاده میشود.

 رنگ زرد
رنگ زرد، رنگ روشنی و شادی است. باعث افزایش تمرکز و افزایش متابولیسم بدن می شود. این رنگ کمتر از رنگ های دیگر افراد را به خود جذب می کند و مردم در اتاق های زرد رنگ بیشتر عصبانی می شوند. افرادی که به رنگ زرد علاقه دارند بلند پرواز و عاشق پیشرفت اند و همواره در تکاپو و تلاش هستند. این افراد، افرادی اجتماعی و شوخ اند و مردم جذب آن ها می شوند. رنگ زرد برای درمان یبوست و افزایش اعتماد به نفس، تحریک سیستم عصبی و سیستم گوارش و بهبود تفکر منطقی مفید است.

 

کاربرد روانشناسی رنگ در زندگی
آگاهی از روانشناسی رنگ ها و استفاده از هر یک از آنها با توجه به خواصشان کاربرد های فراوانی دارد. در تبلیغات، پزشکی، طراحی و دکوراسیون منزل، نحوه لباس پوشیدن و... مورد استفاده قرار می گیرد.

رنگ ها می توانند تاثیرات به سزایی بر روحیه افراد بگذارند و استفاده به جا از آن ها می تواند بسیار سودمند باشد. با مشاوره روانشناسی می توانید آگاهی بیشتری از تیپ شخصیتی خود با توجه به روانشناسی رنگ ها به دست آورید.

رزبلاگ بازدید : 53 دوشنبه 08 مهر 1398 نظرات (0)

طراحی لوگو حرفه ای یا طراحی لوگو ارزان 

 لوگو تصویری است که مردم از شرکت شما دارند .
 لوگو محصولی است که در طولانی مدت از آن استفاده می شود و تاریخ مصرفش طولانی است .
 لوگو باید منحصر بفرد باشد .
 لوگو باید یک نگاه حرفه ای را تداعی کند .
 لوگو در طی زمان از یک جذابیت بصری به یک تفکر تبدیل می شود.
 لوگو نقطه شروع و پایان یک شرکت است .
طراحی لوگو و نشانه از جمله کارهای پر هزینه و گران در طراحی گرافیک محسوب می شود . افراد زیادی هستند که با این سوال روبرو می شوند : چرا باید برای طراحی لوگو اینقدر پول پرداخت کرد ؟ در صورتی که خیلی ها حاضرند با مبلغی بسیار ناچیز یک لوگو به آنها تحویل بدهند . سوال خوبی است و جواب های خوبی هم دارد .

اگر شما جزء افرادی هستید که به یک لوگو نیاز داشته و قصد دارید بدانید چه  میزان برای آن باید هزینه کرد ، خواننده ادامه این مطلب با عنوان (چرا یک لوگوی خوب بیش از پنج هزار تومان ارزش دارد ؟) باشید . . .

لوگو یا نشانه چیست ؟
طراحی لوگو مفهومی است که همزمان باید الهام بخشی ، تحسین ، وفاداری و برتری را در بر بگیرید ، همچنین لوگو ، یکی از جنبه های برند است . به راستی زمانی که قرار است لوگو این همه کارکرد داشته باشد ، چرا نباید برای آن هزینه شود ؟

قیمت طراحی لوگو

 

قیمت طراحی لوگو

لوگوی پنجاه هزار تومانی
وقتی صحبت از لوگوی پنجاه هزار تومانی می کنیم منظورمان لوگوهای ارزان قیمتی است که معمولا در یک بازه بین 50 هزار و در گران ترین حالت 200-300 هزار تومان قرار می گیرند . به این مجموعه لوگوها چیپ می گویند . شما می توانید طیف وسیعی از مغازه های تبلیغاتی ، نرم افزار های لوگو ساز و افراد آماتور یا نیمه حرفه ای را پیدا کنید که با این هزینه برای شما لوگو طراحی می کنند .

این موارد در بسیاری از لوگوهای ایرانی نیز دیده می شود . صاحبان کسب و کار معمولا در ابتدا به دلیل مدیریت سرمایه در زمینه لوگو هزینه نمی کنند ، بعدها که کمی کسب و کار آنها به جلو رفت متوجه خواهند شد که طراحی لوگو ، هزینه نیست بلکه جزیی از یک کسب و کار است .

 

مطلب پیشنهادی : قیمت طراحی لوگو در لوگونگار

در مورد طراحی لوگو این سوالات را از خود بپرسید :
 آیا لوگو می تواند کار شما را توصیف نموده و یا اینکه به خاطر سپرده شود؟
 آیا لوگو هویت رسمی دارد؟
آیا لوگو بدون رنگ هم تاثیر گذار است؟
 آیا لوگو مقیاس پذیر و قابل بزرگنمایی است؟
 آیا لوگو شخصیت شرکت شما را منتقل می کند؟
 آیا لوگو کیفیت و رضایت را منتقل می کند؟
لوگو های حرفه ای
سوالاتی که در بالا مطرح نمودیم را نسبت به هر کدام از لوگوهای معتبر و موفق بپرسید .  پاسخ به سوالات را در گروه لوگوهای حرفه ای و لوگوهای پنج هزار تومانی مقایسه کنید ، تفاوت را خواهید دید  و شاید از خود بپرسید چه چیزی باعث تفاوت بین این دو گروه لوگو می شود؟

روند کلی طراحی لوگو به شکل زیر است :

  1. مفهوم اولیه : در این مرحله طراحی با کمک سفارش دهنده بر روی مفهوم کلی کار به توافق می رسند .

  2. پژوهش : در اینجا طراح در مورد صنعت و یا حیطه ای که سفارش دهنده در خواست سفارش طراحی لوگو کرده است ، باید تحقیق کند .

  3. بررسی مراجع : طراح در این مرحله به دنبال نمونه های موفق و مرجع در زمینه تخصصی مربوطه می گردد تا روند کاری آنها را بررسی کند .

  4. طراحی و اجرا : در این مرحله طراح با توجه به مراحل قبل و همینطور دانش طراحی لوگو ، لوگو را شکل داده و اجرا می کند.

  5. بازتاب : بعد از طراحی اولیه لوگو ، طراح به واسطه بازخوردهایی که از دیگران می گیرد لوگو را اصلاح کرده و به پختگی می رساند.

  6. ارائه نهایی : طراح سپس لوگو یا لوگوهای طراحی شده را به سفارش دهنده تحویل می دهد .

آیا فکر می کنید همه این مراحل با پنجاه هزار تومان انجام می شود ؟

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 12
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 9
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 24
  • بازدید ماه : 137
  • بازدید سال : 901
  • بازدید کلی : 3,359